måndag 5. juli 2010

-den gang det het ull og tull-holder på med litt opprydding på garn-lager-rommet mitt :) til tider trengs det litt rydding blandt mange kg og meter med garn. Det tar nok litt tid, siden kroppen trenger om litt hvile med det jevne, men jeg har i hvertfall begynt :)) Når en driver slik å rydder i ting, hender det seg en finner saker og ting fra yngre dager.
Da jeg var 18-19 år strikket jeg modeller til bruk i ull og tull katalogen. Jeg var også, riktig så stolt når også modellen jeg hadde strikket, kom på forsiden av kk. Damen som designet modellene het birte aartun og hun hadde blandt annet en garn butikk i drammen. Der hang garnet i meter på meter, i hesper, i mange delikate farger og garn typer.
Modellene jeg strikket var disse to. Det var ikke mange kronene å tjene på slik en jobb, men det var da artig. Strikking er fortsatt like stas for meg, som "medusin" og terapi.
hei så lenge og lag deg en god sommerkveld :)

2 kommentarer:

Siren sa...

Hei hei! Kom inn hit via et tilfeldig google søk - og må si jeg er helt imponert over strikkeriet ditt! Kjolene dine er jo bare fantastiske - både farsong, fargekombinasjoner, og også det at du drar inn andre elementer. Ble litt lei meg når jeg da fant ut at du strikker eget design - altså går det ikke an å herme:) Hit kommer jeg gjerne igjen, og legger deg til blogglisten min sånn at jeg kan følge deg videre! Ha en kjempefin dag! Hilsen Siren

min-design-strikk sa...

-takker og takker, så hyggelig med slike fine ord :) Stas du vil følge bloggen min :))