torsdag 27. mai 2010

-nye syslerier
-for litt siden ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å designe og strikke en kjole for en flott dame her på averøy :) ja,ja,ja selvsagt ville jeg det. Storveist nøgd ble jeg over å få et slikt spørsmål. Særlig over at hun vil bruke den spesielt til en kirkekonsert hun skal være med på. Gleden var stor da jeg fikk garnet i posten, for jeg bestilte noe av garnet til kjolen på nettet. Når jeg handler garn liker egentlig jeg å kjenne på garnet, men denne gangen tenkte jeg at jeg ville prøve noe annet til denne flotte syngedamen da. Noe av garnet er spunnet og farget på henrichsens uldspinderi i danmark, merinoull og de har innkjøp av garn fra new zeland og australia. Det ble innkjøpt litt silkegarn og cashmerinoull også. Silke og cashmerino garnet er fantastisk mykt og godt. Det andre garnet jeg har valgt å bruke er viscose garn og kid silk, som er kjøpt på puls butikken. Ved å bruke kid silk, blir det litt mohair preg på kjole delen og viscose fordi jeg synes det er en finfin glans i nettopp dette garnet.
-en blondeduk jeg så på en butikk nylig, har jeg tenkt til å bruke som deler til armene. Så får vi se hvordan resten av armene blir. Et spennede kjoleprosjekt det her og jeg gleds meg til å fortsette med det.
hei så lenge og ha fin vår kveld :)4 kommentarer:

Pinneguri sa...

Du er en modig strikker. Å strikke til noen, når det ikke er ferdig, og å bruke av seg sjøl i prosessen. Tenk om mottageren ikke liker det? ville vært min bekymra tanke. Jeg liker å strikke noe, og så kan de som det passer få det. Trygghetsnarkoman ;D
Det høres spennende ut, prosjektet ditt, og det er jo en kjempetillitserklæring!

min-design-strikk sa...

-takk pinnguri :) ja, det er en sjanse å ta det her, men så vet jeg at jeg står nokså fritt. Det er det som gjør det så bra, at jeg styrer det selv. Hun som skal ha kjolen har sett de nadre kjolen mine, så hun vet noe hvordan stil jeg har på designet. Det er en kjempekjempe tillitserklæring å få ja, så håper hun blir fornøyd når hun skal prøve.

LIVE sa...

Garnet på bildet ser veldig fristende ut å strikke noe med. Håper jeg en dag blir så god på å designe modeller selv.
Ut ifra det andre du viser blir den sikkert kjempe fin.

min-design-strikk sa...

-takk,takk live :) det var hyggelig å høre :)) garnet har flotte farger og det er spennende å kombinere ull garnet med, med silke og viscose garnet